Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Kominsky Method"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "The Kominsky Method", την κωμική τηλεοπτική σειρά του Chuck Lorre. Το πρώτο trailer της νέας σεζόν φανερώνει τα νέα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ηλικιώμενο δίδυμο σε μια σειρά που πέρσι απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα "Καλύτερης Κωμωδίας".

"Ο ήλιος δεν δύει ακόμη για τους Sandy Kominsky και Norman Newlander. Οι Michael Douglas και Alan Arkin συνεχίζουν το ταξίδι τους σαν δυο φίλοι που αντιμετωπίζουν τις αναπόφευκτες δυσκολίες της ζωής, καθώς βρίσκονται στη τρίτη ηλικία της ζωής τους στο Los Angeles, μια πόλη, που πέρα όλων των άλλων, εκτιμά την νιότη."

Δημιουργός της κωμικής σειράς είναι ο Chuck Lorre ("Two & A Half Men", "The Big Bang Theory"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Michael Douglas

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sandy Kominsky βρίσκεται ο Michael Douglas, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alan Arkin, Lisa Edelstein, Sarah Baker, Nancy Travis, Jenna Lyng Adams, Casey Thomas Brown, Ashleigh LaThrop, Melissa Tang και ο Danny DeVito.

Το "The Kominsky Method" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.