Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Boys"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "The Boys", την τηλεοπτική μεταφορά του comic των Garth Ennis και Darick Robertson. Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με μεγαλύτερη κλίμακα και budget, που αφήνει ελπίδες για κάτι εξίσου αξιόλογο με την πρώτη πολύ καλή σεζόν (διαβάστε την κριτική μας εδώ).

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά εκδηλώνουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και ως οι "The Boys", που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων."

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν αναλάβει οι Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview"), οι οποίοι έχουν ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic "Preacher" στο AMC.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Eric Kripke, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Supernatural", που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rogen και Goldberg.

Πρωταγωνιστούν οι Karl Urban ("Dredd", "Star Trek"), Antony Starr ("American Gothic"), Jack Quaid ("Vinyl"), Simon Pegg ("Star Trek"), Dominique McElligott ("The Last Tycoon"), Jessie T. Usher ("Survivor’s Remorse"), Chace Crawford ("Gossip Girl"), Nathan Mitchell ("iZombie), Erin Moriarty ("Blood Father") και ο Giancarlo Esposito ("Breaking Bad").

Η δεύτερη σεζόν του "The Boys", θα κάνει πρεμιέρα κάπου μέσα στο 2020, μέσα απο το Amazon Prime Video....

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.