Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "She’s Gotta Have It"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "She’s Gotta Have It", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού φίλμ του Spike Lee, που κυκλοφόρησε το 1986.

"Μια σοβαρά σέξυ κωμωδία που γιορτάζει την γυναικεία ενδυνάμωση. Η δεύτερη σεζόν της σειράς προσφέρει μια επίκαιρη προσωπογραφία των ανερχόμενων ταλέντων, με την ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα Nola Darling (DeWanda Wise) να βρίσκεται στο επίκεντρο. Πασχίζοντας με την πρόσφατη επιτυχία της και με υπόβαθρο την μαύρη τέχνη και κουλτούρα, η Nola πρέπει να αποφασίσει για το αν θα παραμείνει πιστή στη δημιουργικά ιδανικά της ή αν θα ενδώσει στον εταιρικό κόσμο.
Το ταξίδι της αυτογνωσίας βοηθά στην αλλαγή των ζωών γύρω της, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου της φίλου και κάποιες φορές εραστή της Mars Blackmon (Anthony Ramos), αλλά και του στενού της κύκλου των Opal (Ilfenesh Hadera), Greer Childs (Cleo Anthony), Jamie Overstreet (Lyriq Bent), Clorinda Bradford (Margot Bingham), Shemekka Epps (Chyna Layne) και Winnie Win (Fat Joe). Σε αυτή τη σεζόν, το ταξίδι της επεκτείνεται σε νέους προορισμούς, πέρα απο την έδρα του Fort Greene, τον ζωηρό θύλακα του Brooklyn, που συνεχίζει να εξελίσσεται και να αλλάζει, καθώς η ανάπλαση αλλάζει την γειτονιά."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο ίδιος ο Spike Lee ("Malcolm X", "Inside Man", "Do the Right Thing"), ο οποίος βρίσκεται και στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Nola Darling βρίσκεται η DeWanda Wise (Shots Fired), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Chyna Layne ("Precious"), Cleo Anthony ("Divergent"), Lyriq Bent ("The Book of Negroes"), Ilfenesh Hadeara ("Baywatch"), Margot Bingham ("Barbershop: The Next Cut"), Anthony Ramos ("Hamilton"), Sydney Morton ("Love, New York"), Joie Lee ("Do The Right Thing").

Η πρώτη σαιζόν του "She’s Gotta Have It" που αποτελείται απο εννέα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 24 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.