Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "NOS4A2"

0

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "NOS4A2", την τηλεοπτική μεταφορά της bestselling νουβέλας του Joe Hill ("Locke & Key"), που κυκλοφόρησε το 2013. Ύστερα απο μια πρώτη σεζόν που δεν κατάφερε να ενθουσιάσει, η σειρά του AMC επιστρέφει με την δεύτερη, που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

"Η δεύτερη συνεχίζει οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης. Η Vic McQueen (Ashleigh Cummings) παραμένει πιο αποφασισμένη από ποτέ για να καταστρέψει τον Charlie Manx (Zachary Quinto). Ο Charlie, έχοντας αντιμετωπίσει την δική του θνητότητα, αναδύεται απεγνωσμένος για εκδίκηση από την Vic. Αυτή τη φορά, στρέφεται εναντίον του ανθρώπου που σημαίνει τα περισσότερα για την Vic, τον 8χρονο γιό της Wayne. Ο αγώνας για την ψυχή του Wayne στέλνει την Vic και τον Charlie σε μια τροχιά σύγκρουσης, αναγκάζοντας και τους δυο να αντιμετωπίσουν τα λάθη του παρελθόντος, αν θέλουν να ελέγξουν το μέλλον του Wayne."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Jami O’Brien ("Fear The Walking Dead", "Hell On Wheels"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner και παραγωγού με τον συγγραφέα του βιβλίου Joe Hill.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Zachary Quinto ("Star Trek"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ashleigh Cummings ("Westside"), Ebon Moss-Bachrach ("The Punisher"), Ólafur Darri Ólafsson, Jahkara Smith, Virginia Kull, Jonathan Langdon, Ashley Romans, Jason David, Mattea Conforti.

Η δεύτερη σεζόν του "NOS4A2", θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, μέσα από το AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.