Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Mindhunter"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Mindhunter", την τηλεοπτική σειρά των David Fincher και Joe Penhall, που είναι βασισμένη στο βιβλίο"Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit", των John Douglas & Mark Olshanker. Το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν, που θα εστιάσει στους φόνους παιδιών στην Atlanta στα τέλη της δεκαετίας του 70΄ και στον Charles Manson, είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο και αυξάνει τις προσδοκίες για μια εξίσου ενδιαφέρουσα νέα σεζόν.

"Οι πράκτορες του FBI Holden Ford και Bill Tench εισέρχονται βαθύτερα στην ψυχοσύνθεση αυτών που έπραξαν το αδιανόητο. Με την βοήθεια της ψυχολόγου Wendy Carr, εφαρμόζουν την πρωτοποριακή ανάλυση συμπεριφοράς στο κυνήγι των πιο διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων."

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Mindhunter"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει ο Joe Penhall ("Sunny Afternoon") και ο Scott Buck ("Dexter"), ενώ στην σκηνοθεσία των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν βρίσκονται οι David Fincher ("Seven", "The Social Network", "Zodiac"), Andrew Dominik ("Killing Them Softly") και Carl Franklin ("House of Cards").

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Mindhunter"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα Bil Tench, βρίσκεται ο Holt McCallany ("Fight Club", "Lights Out"), τον πράκτορα Holden Ford υποδύεται ο Jonathan Groff ("Glee"), ενώ το πρωταγωνιστικό cast συμπληρώνει η Anna Torv ("Fringe"), που υποδύεται την ψυχολόγο Wendy Carr. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Cameron Britton, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Sierra McClain και Lauren Glazier.

Η δεύτερη σεζόν του "Mindhunter" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις 16 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=wIazdDw4tao

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.