Νέο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Mayans M.C."

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Mayans MC", την spin-off σειρά απο το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "Sons of Anarchy", που δημιούργησε ο Kurt Sutter. Ύστερα απο μια πρώτη σεζόν που δεν κατάφερε να αντιγράψει την επιτυχία του "Sons of Anarchy", η νέα σειρά επιστρέφει με μια δεύτερη σεζόν που σύμφωνα με το trailer διαθέτει περισσότερη δράση.

"Το Mayans MC εξελίσσεται σε ένα κόσμο μετά τον Jax Teller, εκεί όπου ο EZ Reyes, μια ανερχόμενη ελπίδα στο καταστατικό του Mayan MC στα σύνορα Καλιφόρνιας-Μεξικού, πασχίζει με την επιθυμία του για εκδίκηση απέναντι στο καρτέλ και την ανάγκη του για σεβασμό απο τις γυναίκες που αγαπά.
Αν και κάποτε υπήρξε το χρυσό παιδί έχοντας κατακτήσει το Αμερικάνικο Όνειρο, ο Ez προσπαθεί πλέον να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του “Angel” (Clayton Cardenas), ενώ αναζητά την αλήθεια πίσω απο τον θάνατο της μητέρας του. Την ίδια ώρα, ο πατέρας τους “Felipe” (Edward James Olmos), πασχίζει να οδηγήσει τους γιούς του σε ενα ηθικό μονοπάτι."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Kurt Sutter ("The Shield", "Sons of Anarchy") και Elgin James ("Lowriders"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Πρωταγωνιστούν οι JD Pardo, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Carla Baratta, Danny Pino, Emilio Rivera, Antonio Jaramillo and Carla Baratta.

Η δεύτερη σεζόν του "Mayans MC" θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.