Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Lost In Space"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Lost in Space", το reboot της κλασικής σειράς του Irwin Allen. Το πρώτο trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με διαφορετικό σκηνικό, αλλά με το ίδιο πλούσιο επίπεδο παραγωγής σε μια σειρά που παρά τα σεναριακά της προβλήματα, αποτελεί μια όαση για το μάτι.

"Η πρωτότυπη σειρά του Netflix 'Χαμένοι στο Διάστημα' είναι ένα δραματοποιημένο και εκσυγχρονισμένο remake της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που γεννήθηκε την δεκαετία του '60. Βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και ο αποικισμός στο διάστημα είναι πλέον πραγματικότητα. Η οικογένεια Robinson είναι μεταξύ αυτών που έχουν επιλεγεί για να φτιάξουν μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο. Όταν όμως οι νέοι άποικοι βρεθούν απότομα εκτός τροχιάς, ενώ κατευθύνονται προς τη νέα τους κατοικία, θα χρειαστεί να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους.."

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Lost In Space"

Πρωταγωνιστούν ο Toby Stephens ("Black Sails", "Die Another Day"), Molly Parker ("House of Cards", "Deadwood"), Taylor Russell ("Falling Skies"), Mina Sundwall ("Maggie’s Plan", "Freeheld"), Maxwell Jenkins ("Sense8", "Betrayal"), Parker Posey ("Café Society", "Mascot", "A Mighty Wind"), Ignacio Serricchio ("Bones", "The Wedding Ringer").

Το σενάριο του reboot έχουν γράψει οι Matt Sazama και Burk Sharpless ("Dracula Untold"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Kevin Burns ("Ancient Aliens") και τον Neil Marshall ("The Descent", "Centurion", "Black Sails", "Game of Thrones"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων.

Η δεύτερη σαιζόν του "Lost In Space" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

Επίσημη σελίδα στο Netflix

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=NDIK0gW8lCw

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.