Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Tom Clancy’s Jack Ryan"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Tom Clancy’s Jack Ryan", την τηλεοπτική σειρά του franchise που είναι βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία που έγραψε ο Tom Clancy. Το πρώτο trailer φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με νέο σκηνικό και νέα πρόσωπα και πλοκή που εξακολουθεί να εστιάζει στον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία.

"Στη δεύτερη σεζόν του 'Tom Clancy’s Jack Ryan' και ύστερα απο τον εντοπισμό ενός ύποπτου φορτίου παράνομων όπλων στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, ο αξιωματικός της CIA Jack Ryan κατευθύνεται στην Λατινική Αμερική για να ερευνήσει. Καθώς η έρευνα του Jack απειλεί να αποκαλύψει μια μεγάλη συνομωσία, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας εξαπολύει μια αντεπίθεση, που θα οδηγήσει τον Jack και τους συνεργάτες του σε μια διεθνή αποστολή που εξελίσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βρετανία, την Ρωσία και την Βενεζουέλα, με σκοπό να φέρουν στο φώς τα σκοτεινά σχέδια του Προέδρου και να φέρουν σταθερότητα σε μια χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain") και Graham Roland (Almost Human), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Brad Fuller και Andrew Form, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Morten Tyldum ("The Imitation Game").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Ryan βρίσκεται ο John Krasinski ("The Office", "13 Hours"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wendell Pierce ("Ray Donovan"), Noomi Rapace ("Prometheus"), Michael Kelly ("House of Cards"), John Hoogenakker, Jovan Adepo, Cristina Umaña.

Η δεύτερη σαιζόν της σειράς που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime Video, μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Tom Clancy’s Jack Ryan"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.