Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Elite"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Elite", την ισπανόφωνη τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming.

" Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο Λας Εντσίνας, φέρνοντας μαζί της νέους αλλά και παλιούς μαθητές. Αν και τίποτα περισσότερο δεν θα ήθελαν από το να επιστρέψουν στην κανονικότητα μετά τον θάνατο της Μαρίνας, αυτή η επιθυμία αποδεικνύεται αδύνατη καθώς τα μυστικά που κουβαλάνε μετατρέπονται σε ένα αβάστακτο φορτίο."

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Elite"

Το "Elite" είναι η δεύτερη ισπανική πρωτότυπη σειρά του Netflix. Έχει σκηνοθετηθεί από τον Ramón Salazar ("Sunday's Illness", "Three Steps Above Heaven") και τον Dani de la Orden ("El Mejor Verano de mi vida", "Party Town"), ενώ πίσω από το σενάριο βρίσκεται ο Carlos Montero ("El tiempo entre costuras", "Physical or Chemical") και ο Darío Madrona ("Génesis", "La chica de ayer" και συν-δημιουργός του πολύ επιτυχημένου "The Protected").

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Elite"

Πρωταγωνιστούν οι Miguel Bernardeau ("Ola de Crímenes"), Danna Paola ("Dare to Dream"), Itzan Escamilla ("Cable Girls", "The Ministry of Time"), Jaime Lorente ("La casa de papel"), Miguel Herrán ("La casa de papel"), Arón Piper ("15 Years and One Day"), Ester Expósito ("Estoy Vivo"), Mina El Hammani ("El Príncipe"), Álvaro Rico ("Velvet Collection") και Omar Ayuso, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Claudia Salas και Jorge López.

Η δεύτερη σεζόν του "Elite" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.