Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Doom Patrol"

0

Το HBO Max, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Doom Patrol", την comic τηλεοπτική σειρά του DC Universe.

"Η πιο περίεργη ομάδα ηρώων της DC, οι Cliff Steele/Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor/Negative Man (Matt Bomer), Rita Farr/Elasti-Woman (April Bowlby), Jane/Crazy Jane (Diane Guerrero) και ο Victor Stone/Cyborg (Joivan Wade), επιστρέφουν ξανά για να σώσουν τον κόσμο. Αυτό βέβαια αν καταφέρουν να μεγαλώσουν, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.
Ύστερα απο την ήττα του Mr. Nobody, τα μέλη του Doom Patrol βρίσκονται σε μέγεθος μινιατούρας, εγκλωβισμένοι στην πίστα του παιχνιδιού του Cliff. Εκεί αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τα συναισθήματα τους για την προδοσία του Niles Caulder/The Chief (Timothy Dalton), ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται αντιμέτωποι και με τα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Και καθώς το κάθε μέλος αντιμετωπίζει την πρόκληση να ξεπεράσει τις δικές του τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, όλοι θα πρέπει να ενωθούν και να προστατέψουν το νέο μέλος της οικογένειας, την Dorothy Spinner (Abigail Shapiro), την κόρη του Niles, που οι δυνάμεις της παραμένουν μια μυστηριώδης αλλά και αληθινή απειλή που μπορεί να φέρει το τέλος του κόσμου."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Carver ("Frequency", "Being Human"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti ("Arrow" & "The Flash"), Geoff Johns και Sarah Schechter.

Πρωταγωνιστούν οι Timothy Dalton, Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero, Riley Shanahan, Alan Tudyk, Abigail Shapiro, Joivan Wade, Matthew Zuk, Karen Obilom.

Η δεύτερη σεζόν του "Doom Patrol" θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το HBO Max στις 25 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Την Δεύτερη Σεζόν Του "Doom Patrol"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.