Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "American Gods"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "American Gods", την τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλούς νουβέλας φαντασίας του Neil Gaiman. Το πρώτο trailer διαθέτει την γνωστή όμορφη αισθητική που συνηθίσαμε απο την πρώτη σέζον, αλλά δεν φανερώνει τίποτε γύρω απο την πλοκή και τον ρυθμό, που στην πρώτη σεζόν ήταν μάλλον υποτονικός.

"Η πλοκή εστιάζει σε ένα επερχόμενο πόλεμο ανάμεσα στους παλαιούς και τους νέους θεούς: οι παραδοσιακοί θεοί με τις βιβλικές και μυθολογικές ρίζες, αρχίζουν να χάνουν πιστούς απο μια νέα ομάδα θεών που αντανακλούν την αγάπη της σύγχρονης κοινωνίας για χρήματα, τεχνολογία, Μ.Μ.Ε, διασημότητα και ναρκωτικά. Ο πρωταγωνιστής, Shadow Moon, είναι ένας πρώην κατάδικος που γίνεται σωματοφύλακας και συνταξιδιώτης του Mr. Wednesday, ενός απατεώνα που στην πραγματικότητα είναι ένας απο τους παλαιότερους θεούς, που βρίσκεται σε ένα ταξίδι αναζήτησης και προετοιμασίας των δυνάμεων για τον επερχόμενο πόλεμο με τις νέες θεότητες."

Πρωταγωνιστούν οι Ricky Whittle ("The 100"), Emily Browning ("Sucker Punch"), Ian McShane ("Ray Donovan"), Pablo Schreiber ("The Brink"), Yetide Badaki, Bruce Langley ("Deadly Waters"), Jonathan Tucker ("Kingdom"), Crispin Glover ("Charlie's Angels"), Cloris Leachman ("Malcom in The Middle"), Peter Stormare ("Fargo"), Chris Obi ("Snow White and the Huntsman"), Mousa Kraish ("Fast & Furious") και η Gillian Anderson ("The X-Files").

Υστερα απο πολλά προβλήματα στα παρασκήνια που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση των showrunners Michael Green και Bryan Fuller, η σειρά του Starz θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες δυο χρόνια (!) μετά την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν, που η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να ενθουσιάσει.

Η δεύτερη σεζόν του "American Gods" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019, μέσα απο το Starz.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.