Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Powers"

0

Το PlayStation Network κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "Powers", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο comic των Brian Michael Bendis και Michael Avon Oeming.

"To Powers εξελίσσεται σε ένα κόσμο γεμάτο με ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες, δυνάμεις που προκαλούν τον όλεθρο και το θάνατο. Η ιστορία εστιάζει σε δυο αστυνομικούς των ανθρωποκτονιών, τον Christian Walker και την Deena Pilgrim, που αναλαμβάνουν την προστασία ανθρώπων σαν και εμάς και ερευνούν υποθέσεις με ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες. Αυτές οι επονομαζόμενες Δυνάμεις γλυστρούν μέσα απο τον ουρανό με κεραυνούς και φωτιά και συγκρούονται πάνω απο τις πόλεις σε μια επική μάχη, μπροστά στα μάτια των θνητών απο κάτω."

Υστερα απο μια μετριότατη πρώτη σαιζόν που χαρακτηρίστηκε απο το χαμηλό budget και σενάρια που δεν τίμησαν το υλικό του comic, η Sony αποφάσισε να κάνει αρκετές διορθωτικές κινήσεις πίσω απο τις κάμερες με νεό showrunner τον Remi Aubuchon, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποφάσισε να ανεβάσει και το επίπεδο της παραγωγής, διαθέτοντας μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

Τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι οι Tricia Helfer ("Battlestar Galactica") και ο Wil Wheaton ("Star Trek"), ενώ επιστρέφουν οι Sharlto Copley ("Elysium"), Susan Heyward ("The Following"), Olesya Rulin, Adam Godley, Justice Leak, Andrew Sensenig.

Η δεύτερη σαιζόν του "Powers" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.