Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Bloodline"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Bloodline".

"Η δεύτερη σαιζόν ξεκινά με τους Rayburns να πασχίζουν να κρύψουν το αδιανόητο έγκλημα. Μυστηριώδεις ξένοι απο το παρελθόν του Danny καταφθάνουν, με την δική τους επικίνδυνη ατζέντα. Η αστυνομία πλησιάζει στην αλήθεια που κρύβεται πίσω απο το φόνο του Danny. Και η κάποτε αρμονική σχέση της οικογένειας δηλητηριάζεται απο την παράνοια και την καχυποψία. Τα ψέματα συσσωρεύονται. Οι συμμαχίες προδίδονται. Με την πλάτη τους στον τοίχο, ακόμη και οι καλοί άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν κάποιες κακές κινήσεις."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Todd A. Kessler, Daniel Zelman και Glenn Kessler, η ίδια ομάδα που δημιούργησε και την τηλεοπτική σειρά "Damages".

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Kyle Chandler ("Friday Night Lights"), Sissy Spacek ("Carrie"), Ben Mendelsohn ("The Dark Knight Rises"), Linda Cardellini ("Mad Men") και Norbert Leo Butz, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Owen Teague, John Leguizamo και Andrea Radosevich.

Αν και η πρώτη σαιζόν ξεκίνησε κάπως νωχελικά, στην συνέχεια η σειρά του Netflix βρήκε το ρυθμό της και εξελίχθηκε σε ένα αξιόλογο δράμα με πολύ καλές ερμηνείες, που βέβαια δεν είναι για όλα τα γούστα, καθώς κάποιες στιγμές φαντάζει υπερφορτωμένη με διαλόγους και αργή πλοκή.

Η δεύτερη σαιζόν του "Bloodline" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και όπως συνηθίζει το Netflix, θα κυκλοφορήσουν όλα μαζί στις 27 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.