Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Gangs of London"

0

Το Sky TV και το AMC+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την δεύτερη σεζόν του "Gangs of London", την τηλεοπτική σειρά του Ουαλού σκηνοθέτη Gareth Evans. Το teaser-trailer που συνδυάζει πλάνα μπροστά και πίσω από κάμερες, φανερώνει μια δεύτερη σεζόν με μεγαλύτερη κλίμακα και περισσότερη δράση, σε μια αξιόλογη σειρά που διαθέτει το δικό της στυλ.

Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Gangs of London"

"Η ιστορία εξελίσσεται στο σύγχρονο Λονδίνο, που βρίσκεται διχασμένο απο τις συνεχείς διαμάχες για την εξουσία ανάμεσα σε πολλές διεθνείς συμμορίες. Η πρώτη σαιζόν ξεκινά με την δολοφονία του ηγέτη μιας εκ των συμμοριών και το κενό εξουσίας που απειλεί να την εύθραστη ειρήνη ανάμεσα στις υπόλοιπες εγκληματικές οργανώσεις."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Gareth Evans ("The Raid", "Apostle") και Matt Flannery, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο.

Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "Gangs of London"

Πρωταγωνιστούν οι Joe Cole ("Black Mirror"), Michelle Farley ("Game of Thrones"), Sope Dirisu ("Black Mirror"), Lucian Msamati ("Game of Thrones"), Valene Kane ("The Fall"), Paapa Essiedu, Orli Shuka, Pippa Bennett-Warner, Brian Vernel, Narges Rashidi, Asif Raza, Waleed Zuaiter, Jasmine Armando, Fady El-Sayed, Salem Kali και Aymen Hamdouchi.

Η δεύτερη σεζόν του "Gangs of London", θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους πρώτους μήνες του 2022.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.