Πρώτο Trailer Απο Την 9η Σαιζόν Του "The Walking Dead"

0

Το AMC κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο San Diego, το πρώτο trailer απο την ένατη σαιζόν του "The Walking Dead". Το πρώτο trailer παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις κοινότητες απο την αρχή, σε μια εποχή όπου όλοι οι πρώην εχθροί, εργάζονται μαζί με κοινό σκοπό την δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων, μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αν σκεφτεί κανείς το παρελθόν.

Ύστερα απο μια όγδοη σαιζόν που συνοδεύτηκε απο πολύ γκρίνια και περεταίρω πτώση στην τηλεθέαση, η ένατη σαιζόν αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς αναμένονται πολλές και μεγάλες αλλαγές, με κυριότερες τις αποχωρήσεις δυο πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, του Rick Grimes που υποδύεται ο Andrew Lincoln και της Maggie Rhee, που υποδύεται η Lauren Cohan.

Πέρα απο τις αποχωρήσεις, θα υπάρξουν και αρκετές προσθήκες στη σειρά, με κυριότερη αυτή της Lauren Ridloff ("Children of a Lesser God"), η οποία θα υποδυθεί την Connie, η οποία σύμφωνα με το comic αποτελεί μέρος μιας νέας ομάδας επιζώντων, της οποίας ηγείται η Magna.

Πέρα απο τις αλλαγές στο cast, οι αναταράξεις επηρρέασαν και το περιβάλλον πίσω απο τος κάμερες, καθώς η σειρά πλέον διαθέτει στη θέση του showrunner, την Angela Kang, η οποία αντικατέστησε τον Scott M. Gimple, που για πολλούς θεωρείται ως ο βασικός υπεύθυνος για την κατακόρυφη πτώση της σειράς-ναυρχίδας του AMC.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η νέα showrunner της σειράς, δήλωσε:

"Θα εξερευνήσουμε τι συνέβη, καθώς τα ανθρώπινα έργα και κατασκευές καταρρέουν. Οι υποδομές όπως οι δρόμοι και οι γέφυρες αλλάζουν και διαλύονται. Και επίσης θα εξερευνήσουμε το τι συμβαίνει καθώς οι προμήθειες λιγοστεύουν. Υπάρχει μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα Γουέστερν, που έχει αναδυθεί. Εισερχόμαστε σε μια περίοδο όπου πολλά απο τα πράγματα που είδαμε στις προηγούμενες σαιζόν έχουν χαλάσει, έτσι πλέον έχουν αυτά τα άλογα και άμαξες με τα οποία μετακινούνται, καθώς πλέον τα αυτοκίνητα έκλεισαν τον κύκλο τους. Το φώς παράγεται με λάμπες λαδιού. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικά είδη όπλων. Υπάρχει μια αληθινά σκληρή κατάσταση και πιστεύω πως αυτό θα είναι διασκεδαστικό και φρέσκο για τους θεατές."

Πρώτο Trailer Απο Την 9η Σαιζόν Του "The Walking Dead"

Με δυο πρωταγωνιστικούς και πολύ σημαντικούς χαρακτήρες να αποχωρούν, η ένατη σαιζόν του "The Walking Dead" αναμένεται σαν το τέλος εποχής μιας σειράς που κάποτε παρακαλουθούσε όλος ο πλανήτης και πλέον φαίνεται να έχει εγκλωβιστεί σε μια ανέμπνευστη εξιστόρηση...

Η ένατη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.