Πρώτο Trailer Απο Την 7η Σεζόν Του "Ray Donovan"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την έβδομη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Ray Donovan". Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει την επιστροφή του Mickey στη φυλακή, το νέο αμόρε του Daryl, την αντισυμβατική θεραπεία που αποφασίζει να ακαολουθήσει ο Terry και τον Ray ως συνήθως να προσπαθεί να προσπαθεί να "καθαρίσει" ότι μπορεί.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ann Biderman ("Southland", "Public Enemies"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον David Hollander ("The Cleaner").

Πρωταγωνιστούν οι Liev Schreiber, Jon Voight, Eddie Marsan, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Devon Bagby, Kerris Dorsey, Zach Grenier και Alan Alda, ενώ τα νέα πρόσωπα της έβδομης σεζόν θα είναι οι Josh Hamilton ("Eighth Grade"), Kerry Condon ("Better Call Saul") και Louisa Krause ("The Girlfriend Experience").

Ύστερα απο την κακή πέμπτη σεζόν, η σειρά ανέκαμψε με την έκτη σεζόν που μετέφερε την ιστορία στην Νέα Υόρκη και πλέον φαίνεται να αποκτά ρυθμό με την έβδομη, που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία.

Η έβδομη σεζόν του "Ray Donovan" που αποτελείται απο 10 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου, στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.