Πρώτο Trailer Απο Την 7η Σαιζόν Του "The Walking Dead"

0

Μέσα απο το Comic Con που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο San Diego, το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την έβδομη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Walking Dead". Ύστερα απο το δραματικό τέλος της έκτης σαιζόν, που ολοκληρώθηκε με το αμφιλεγόμενο cliffhanger που αφορούσε το θάνατο ενός απο τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, το πρώτο trailer της έβδομης σαιζόν συντηρεί την αγωνία, καθώς δεν εμφανίζει κανέναν απο τους χαρακτήρες που συνέλαβε ο Negan. Ομως το πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό σημείο του trailer αποτελεί η παρουσίαση του Ezekiel, ενός νέου ηγετικού χαρακτήρα που διαθέτει σαν κατοικίδιο μια εντυπωσιακή τίγρη.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Frank Darabont ("The Shawshank Redemption", "The Green Mile"), που μετέφερε αριστοτεχνικά το comic του Robert Kirkman στη μικρή οθόνη, ενώ στη θεση του showrunner της έβδομης σαιζόν θα βρεθεί ο Scott M. Gimple.

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Steven Yeun, Lennie James, Corey Hawkins, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Scott Wilson, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman, Sonequa Martin-Green, Khary Payton και Jeffery Dean Morgan.

Η έβδομη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.