Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σεζόν Του "Black Mirror"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την πέμπτη σεζόν του "Black Mirror", που για κακή μας έκπληξη αποτελείται απο μόλις τρία επεισόδια. Το πρώτο trailer φανερώνει τα κεντρικά θέματα της νέας σεζόν που θα είναι φυσικά η τεχνολογία, το μέλλον, οι σχέσεις, τα προσωπικά δεδομένα, το σέξ και η μεταθανάτια ζωή.

Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σεζόν Του "Black Mirror"

"Τρεις νέες ιστορίες για το μέλλον που δεν περιμέναμε."

Το σενάριο και των τριών επεισοδίων έχει γράψει ο δημιουργός της σειράς Charlie Brooker, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Anthony Mackie, Topher Grace, Damson Idris, Pom Klementieff, Andrew Scott, Nicole Beharie, Angourie Rice, Madison Davenport, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II και Ludi Lin.

Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σεζόν Του "Black Mirror"

Το "Black Mirror" έχει χαρακτηριστεί ως το "Twilight Zone" της τεχνολογικής εποχής. Κάθε επεισόδιο φιλοξενεί ένα καινούργιο cast, σκηνικό και υπόθεση. Αυτό που παραμένει σταθερό είναι η εστίαση στην σχέση μας με την τεχνολογία, τόσο στο παρόν όσο και στο προσεχές μέλλον, ενώ ο τίτλος της σειράς παραπέμπει στην γυαλιστερή οθόνη του υπολογιστή, του smartphone ή της τηλεόρασης.

Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σεζόν Του "Black Mirror"

Η πέμπτη σεζόν του "Black Mirror" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 5 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.