Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σαιζόν Του "The Walking Dead"

0

Με αφορμή το Comic Con που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο San Diego, το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead".

Η σειρά παρά τα προβληματικά παρασκήνια, με τις δημιουργικές διαφωνίες μεταξύ των παραγωγών, συνεχίζει να αποτελεί το νούμερο ένα show της αμερικανικής συνδρομητικής τηλεόρασης, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Frank Darabont ("The Shawshank Redemption", "The Green Mile"), που μετέφερε αριστοτεχνικά το comic του Robert Kirkman στη μικρή οθόνη, ενώ στη παραγωγή της πέμπτης σαιζόν βρίσκονται οι Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, και Greg Nicotero.

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Scott Wilson, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman, Sonequa Martin-Green..

Η πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, ενώ το 2015 το AMC φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει και μια spin-off σειρά απο τον δημιουργό του comic Robert Kirkman, η οποία θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το "The Walking Dead" αλλά θα έχει διαφορετική ιστορία και χαρακτήρες.

Δείτε το trailer [πιθανό να μπλοκαριστεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.