Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σαιζόν Του "Ray Donovan"

0

Αν και άργησε λίγο, το Showtime κυκλοφόρησε τελικά το πρώτο trailer απο την 5η σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Ray Donovan". Το πρώτο trailer φανερώνει μια επιστροφή στις ρίζες για την σειρά, καθώς ο τόνος και η πλοκή της πέμπτης σαιζόν θυμίζει έντονα τους πρώτους κύκλους.

"Η πέμπτη σαιζόν βρίσκει τον Ray στα παλιά του λημέρια, καθώς εργάζεται σαν fixer για την Samantha Winslow (Susan Sarandon), μια πανίσχυρη γυναίκα των media. Φοβούμενη ότι οι δικοί της fixers γνωρίζουν πάρα πολλά για αυτήν και τις δουλειές της, η Samantha στρέφει τον Ray εναντίον τους. Την ίδια ώρα ο Ray θα κληθεί να προστατέψει μια νεαρή ενζενί, την οποία και θα ερωτευτεί."

Δημιουργός της σειράς είναι η Ann Biderman ("Southland", "Public Enemies"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον David Hollander ("The Cleaner").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Liev Schreiber, Jon Voight, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Stever Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey και Devon Bagby, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι η Susan Sarandon ("Thelma & Louise"), η οποία θα υποδυθεί την επικεφαλής ενός μεγάλου στούντιο και οι Adina Porter ("American Horror Story"), Brian White ("Scandal") και Lili Simmons ("Banshee").

Η πέμπτη σαιζόν του "Ray Donovan" θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου στο Showtime.

Δείτε το trailer:


 

Πρώτο Trailer Απο Την 5η Σαιζόν Του "Ray Donovan"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.