Πρώτο Trailer Απο Την 4η Σεζόν Του "Channel Zero"

0

Το Syfy κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τέταρτη σεζόν του "Channel Zero", την ανθολογία τρόμου που είναι βασισμένη στις ιστορίες Creepypasta, που επιστρέφει με μια νέα σαιζόν που έχει τον τίτλο "Channel Zero: Dream Door". Το πρώτο trailer είναι αρκετά ανατριχιαστικό, καθώς διαθέτει κάποιες ιδιίατερα creepy σκηνές, που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

"Βασισμένο στην creepypasta ιστορία Hidden Door της Charlotte Bywater, το 'Channel Zero: Dream Door' ακαολουθεί τους νεόνυμφους Jillian και Tom, που και οι δυο έχουν φέρει στο γάμο τους αρκετά μυστικά. Οταν ανακαλύπτουν μια μυστική πόρτα στο υπόγειο του σπιτιού τους, αυτά τα μυστικά θα έροθν στην επιφάνεια και θα αρχίσουν να απειλούν την σχέση τους αλλά και την ζωή τους."

Δημιουργός, showrunner και σεναριογράφος της ανθολογίας είναι ο Nick Antosca ("Hannibal", "Friday The 13th"), ενώ την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων της δεύτερης σαιζόν έχουν αναλάβει οι E.L. Katz ("ABCs of Death 2") και Arkasha Stevenson.

Πρωταγωνιστούν οι Brandon Scott ("Grey’s Anatomy"), Maria Sten ("Straight Outta Compton"), Barbara Crampton ("Re-Animator"), Steven Robertson (Elementary) και Steven Weber (Wings).

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σαιζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου μέσα απο το Syfy.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Την 4η Σεζόν Του "Channel Zero"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.