Πρώτο Trailer Απο Την 4η Σαιζόν Του "The Killing"

0

Το συνδρομητικό δίκτυο Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τέταρτη και τελευταία σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Killing".

"Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "The Killing" ξεκινά αμέσως μετά το τέλος της τρίτης. Καθώς η Detective Linden (Mireille Enos) και ο Detective Holder (Joel Kinnaman) πασχίζουν να ελέγξουν τις συνέπειες των απερίσκεπτων πράξεων τους, αναλαμβάνουν μια νέα υπόθεση. Μια φαινομενικά τέλεια οικογένεια δολοφονείται, με μοναδικό επιζώντα τον γιό τους, Kyle που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια του μακελειού."

Δημιουργός της σειράς είναι η Veena Sud, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Mireille Enos («World War Z») και ο Joel Kinnaman («Robocop»).

Τα νέα πρόσωπα της 4ης σαιζόν είναι η Joan Allen ("The Bourne Ultimatum") που υποδύεται την Margaret Rayne, την επικεφαλής της στρατιωτικής σχολής αρένων που φοιτεί ο επιζών του μακελειού και οι Gregg Henry, Sterling Beaumon και Levi Meade.

Μια απο τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων, κλείνει με μια λιτή σαιζόν μόλις 6 επεισοδίων, την ίδια ώρα που κάποιες ανούσιες σειρές συνεχίζουν...

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "The Killing", θα αποτελείται απο 6 επεισόδια και θα διανεμηθεί διαδικτυακά στους συνδρομητές του Netflix την 1η Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.