Πρώτο Trailer Απο Την 4η Σαιζόν Του "The Strain"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τέταρτη και τελευταία σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Strain".

"Καθώς ξεκινά η έβδομη σαιζόν, εννέα μήνες έχουν περάσει. Ο κόσμος έχει πέσει στο σκοτάδι και οι strigoi έχουν τον έλεγχο. Η έκρηξη στο τέλος της τρίτης σαιζόν πυροδότησε μια παγκόσμια πυρηνική αποκάλυψη. Ο πυρηνικός χειμώνας που ακολούθησε, απελευθέρωσε τα strigoi, επιτρέποντας τους να κινούνται κατά την διάρκεια της ημέρας και έδωσε την ευκαιρία στον Master να εγκαθιδρύσει ένα απολυταρχικό καθεστώς. Εκμεταλλευόμενοι τους φόβους του πληθυσμού, ο Master και οι βοηθοί του έχουν δημιουργήσει μια ανησυχητική συμμαχία μέσα απο το 'The Partnership'.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων δουλεύει για τους strigoi, με ένα και μοναδικό όρο: συνεργαστείτε ή πεθάνετε. Με τον κόσμο υπο διάλυση και τους ήρωες μας σκορπισμένους, ο κάθε ένας απο αυτούς θα πρέπει να ξεπεράσει τα προσωπικά εμπόδια και να αψηφήσει τον θάνατο, ακόμη και για την μικρότερη πιθανότητα αντεπίθεσης. Την ίδια ώρα, ο Master διοικεί επεκτείνοντας το σχέδιο του για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε.

Με την αφάνιση πρό των πυλών, διαθέτουν οι ήρωες μας αυτό που χρειάζεται για να σώσουν την ανθρωπότητα?"
"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Guillermo del Toro & Chuck Hogan, ενώ στη θέση του showrunner και παραγωγού βρίσκεται ο Carlton Cuse ("Lost").

Πρωταγωνιστούν οι Corey Stoll, Ruta Gedmintas, David Bradley, Kevin Durand, Richard Sammel, Jack Kesy, Miguel Gomez, Angel Parker, K.C. Collins, Jocelyn Hudon.

Αν και με υπόβαθρο την τριλογία βιβλίων των Guillermo del Toro και Chuck Hogan, η σειρά του FX δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με την τέταρτη σαιζόν και η σειρά να ολοκληρωθεί με έναν αξιοπρεπή επίλογο.

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "The Strain" θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, στο FX.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.