Πρώτο Trailer Απο Την 4η Σαιζόν Του "Fear The Walking Dead"

0

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την τέταρτη σαιζόν του "Fear The Walking Dead", την spin-off σειρά απο το σύμπαν του "The Walking Dead". Το πρώτο teaser φανερώνει την crossover εμφάνιση του χαρακτήρα του Morgan Jones απο το "The Walking Dead", αλλά και τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα της τέταρτης σαιζόν της σειράς, που φαίνεται να βρίσκεται σε φάση ανασχεδιασμού.

"Στην τέταρτη σαιζόν του Fear the Walking Dead, θα δούμε τον κόσμο της Madison Clark και της οικογένειας της μέσα απο νέα μάτια - τα μάτια του Morgan Jones - που εισέρχεται στην ιστορία απο τον κόσμο του The Walking Dead. Το άμεσο παρελθόν των χαρακτήρων αναμειγνύεται με ένα αβέβαιο παρόν, αγώνα και ανακάλυψης, καθώς συναντούν νέους φίλους, εχθρούς και απειλές. Μάχονται ο ένας για τον άλλον, ο ένας απέναντι στον άλλον και ενάντια στους νεκρούς, με σκοπό να χτίσουν μια ύπαρξη ενάντια στη πίεση των ζωών που διαλύονται. Θα υπάρξει σκοτάδι και φώς, τρόμος και χάρη, οι ηρωικοί, οι μισθοφόροι και οι δειλοί, όλοι οδηγούνται σε μια νέα πραγματικότητα στο Fear the Walking Dead."

Showrunners στην τέταρτη σαιζόν θα είναι οι Andrew Chambliss ("Once Upon a Time") και Ian Goldberg ("Dead of Summer"), ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο Scott M. Gimple, ο showrunner του "The Walking Dead", που για πολλούς θεωρείται ως ο βασικός υπεύθυνος για την κατακόρυφη πτώση της σειράς-ναυρχίδας του AMC.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Kim Dickens, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, Elizabeth Rodriguez, Danay Garcia, Rubén Blades και Colman Domingo, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Lennie James ("The Walking Dead"), Garret Dillahunt ("The Mindy Project"), Jenna Elfman ("Dharma and Greg"), Maggie Grace ("Lost") και Kevin Zegers ("Notorious").

Με νέους showrunners και αρκετά νέα πρόσωπα στο cast, το AMC προσπαθεί να αναζωογονήσει την spin-off σειρά, που και αυτή φαίνεται να πασχίζει όπως και το "The Walking Dead".

Η τέταρτη σαιζόν του "Fear The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου στο AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.