Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "La Casa De Papel"

0

Το Netfix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σεζόν του "La casa de papel" ["Money Heist"]. Το νέο trailer φανερώνει το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας για τα μέλη της ομάδας, που είναι έτοιμα να εκτελέσουν την νέα ληστεία που έχει σκεφτεί ο El Professor.

Νέο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "La Casa De Papel"

"Αφού απομακρύνθηκε με το ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο (FNMT), ο Καθηγητής λαμβάνει μια κλήση: ένα από τα μέλη της συμμορίας έχει συλληφθεί. Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί."

Νέο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "La Casa De Papel"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Álex Pina ("The Boat"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Esther Martínez Lobato, Javier Gómez Santander, Pablo Roa, Fernando Sancristóval, David Barrocal και Esther Morales.

Νέο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "La Casa De Papel"

Πρωταγωνιστούν οι Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Paco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce.

Η τρίτη σεζόν του "La casa de papel" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 19 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.