Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "Jessica Jones"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Jessica Jones". Το πρώτο trailer φανερώνει εναν νέο κακό που θυμίζει κάτι απο Kilgrave, αλλά και μια εσωτερική διαμάχη που κλιμακώνεται ανάμεσα στην ηρωίδα και την καλύτερη της φίλη.

"Όταν η Jessica (Krysten Ritter) θα βρεί στον δρόμο της εναν εξαιρετικά έξυπνο ψυχοπαθή, η ίδια και η Trish (Rachael Taylor) θα πρέπει να διορθώσουν την πληγωμένη σχέση τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τον αντιμετωπίσουν. Όμως, μια τραγική απώλεια θα αποκαλύψει τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους γύρω απο τον ηρωισμό και θα τις φέρει σε μια τροχιά σύγκρουσης που θα αλλάξει και τις δυο για πάντα."

Showrunner και σεναριογράφος της τρίτης σεζόν είναι και πάλι η Melissa Rosenberg ("Twilight", "Dexter"), η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Raelle Tucker ("True Blood"), Jim Chory ("Marvel’s Daredevil", "Marvel’s Luke Cage", "Marvel’s Iron Fist") και Jeph Loeb ("Marvel’s Daredevil", "Marvel’s Luke Cage", "Marvel’s Iron Fist").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Krysten Ritter ("The Defenders"), Rachael Taylor ("Grey's Anatomy"), Carrie-Anne Moss ("The Matrix"), Eka Darville ("Empire"), Rebecca De Mornay ("Hatfields & McCoys"), ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Jeremy Bobb ("The Knick") στο ρόλο του κακού της 3ης σεζόν και ο Benjamin Walker ("Abraham Lincoln: Vampire Hunter").

Η τρίτη σεζόν του "Jessica Jones" που θα είναι και η τελευταία, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 14 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "Jessica Jones"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.