Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "GLOW"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σεζόν του "GLOW", την κωμική τηλεοπτική σειρά των Liz Flahive & Carly Mensch.

"Η τρίτη σεζόν ακολουθεί τις κυρίες του GLOW που καταφθάνουν στο Vegas σαν θύελλα. Πλέον σαν πρωταγωνίστριες στο Ξενοδοχείο και Καζίνο Fan-Tan, οι γυναίκες συνειδητοποιούν πολύ γρήγορα πως η Αμαρτωλή Πόλη είναι περισσότερο μπουρλέσκ, παρά αστραφτερό. Το πάθος της Ruth για το show αρχίζει να μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, καθώς επισκιάζεται απο την ολοένα και πιο πολύπλοκη προσωπική της ζωή.
Η Debbie βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην θέση της παραγωγού, όμως εξακολουθεί να προβληματίζεται απο την απόσταση ανάμεσα σε αυτήν και τον γιό της. Καθώς η διαμονή τους αρχίζει να φθίνει, οι γραμμές ανάμεσα στην παράσταση και την πραγματικότητα αρχίζουν να θολώνουν και τα μέλη της ομάδας πασχίζουν με τις δικές τους ταυτότητες, τόσο μέσα, όσο και έξω απο το ρινγκ."

Δημιουργοί της σειράς είναι η Liz Flahive ("Adult Beginners", "Nurse Jackie") και η Carly Mensch ("Nurse Jackie", "Orange Is The New Black", "Weeds").

Πρωταγωνιστούν οι Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Kia Stevens, Sunita Mani, Kate Nash και Gayle Rankin, ενώ το νέο πρόσωπο θα είναι η Geena Davis.

Η τρίτη σεζόν του "GLOW" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 9 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "GLOW"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.