Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "The Strain"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Strain"

"Καθώς ξεκινά η τρίτη σαιζόν, η Νέα Υόρκη είναι ένα πεδίο μάχης. Ξεγραμμένοι απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, οι άνθρωποι της πόλης θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση μόνοι τους. Το ερώτημα είναι ποιός θα κερδίσει? Οι άνθρωποι ή τα strigoi? Οι ήρωες μας κερδίζουν μάχες, αλλά δεν κερδίζουν τον πόλεμο. Καταπονημένοι απο τις προσωπικές συγκρούσεις, την προδοσία, την απογοήτευση και την παράνοια, η ομάδα θρυμματίζεται. Την ίδια ώρα, ο Master βρίσκεται πολύ κοντά στο να μεταμορφώσει ανεπανόρθωτα τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα για την διάσωση της πόλης και της ανθωπότητας?"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Guillermo del Toro & Chuck Hogan, ενώ στη θέση του showrunner και παραγωγού βρίσκεται ο Carlton Cuse ("Lost").

Πρωταγωνιστούν οι Corey Stoll, Mía Maestro, David Bradley, Kevin Durand, Richard Sammel, Jack Kesy, Miguel Gomez και Robin Atkin Downes.

Αν και με ενδιαφέρουσα μυθολογία, η τηλεοπτική σειρά του FX δεν έχει καταφέρει να διακριθεί ιδιαίτερα, καθώς ο αργός ρυθμός και η έλλειψη καλογραμμένων χαρακτήρων δεν έχουν βοηθήσει στην αξιοποίηση της τριλογίας βιβλίων των Guillermo del Toro και Chuck Hogan.

Η τρίτη σαιζόν του "The Strain" θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στο FX.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.