Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "The Path"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία Hulu, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Path".

"Ύστερα απο ένα θαύμα του Eddie Lane (Aaron Paul) που γίνεται viral, η θρησκεία Meyerism αρχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Σαν ο νέος Φύλακας του Φωτός, ο Eddie βρίσκεται αντιμέτωπος με το ερώτημα: πως μπορεί να μεγαλώσει το κίνημα χωρίς να εξελιχθεί σε αιρετικό ηγέτη?
Ο Cal (Hugh Dancy), στοιχειώνεται απο σκοτεινούς δαίμονες του παρελθόντος που θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να τους κερδίσει. Η Sarah (Michelle Monaghan) αμφισβητεί την πίστη της και αναζητώντας απαντήσεις έξω απο το κίνημα, μπορεί να ανακαλύψει ένα απο τα πιο σκοτεινά μυστικά του Meyerism και το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος."

Δημιουργός της σειράς είναι η Jessica Goldberg ("Parenthood", "Alex of Venice"), η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jason Katims ("Friday Night Lights") και Michelle Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Aaron Paul ("Breaking Bad"), Michelle Monaghan ("True Detective" S01), Hugh Dancy ("Hannibal"), Kyle Allen, Jasmin Walker, Keir Dullea, Katrina E. Perkins και Freida Pinto.

Η τρίτη σαιζόν του "The Path" που αποτελείται απο δεκατρία επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.