Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "The Last Ship"

0

Το TNT κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Last Ship".

"Μια παγκόσμια καταστροφή αποδεκατίζει το 80% του πληθυσμού της Γής. Εξαιτίας της θέσης του, το αμερικανικό πολεμικό πλοίο "Nathan James" αποφεύγει τις συνέπειες της καταστροφής. Τώρα όμως το πλήρωμα και ο καπετάνιος πρέπει να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα, σε ένα κόσμο που αποτελούν τους λιγοστούς εναπομείναντες επιζώντες. Καθώς η τρίτη σαιζόν ξεκινά, το πλήρωμα του Nathan James κατευθύνεται πρός την Ασία όταν ο Πρόεδρος Michener μαθαίνει ότι ο Κινέζος ηγέτης διαθέτει την θεραπεία για μια καταστροφική πανδημία. Ο Κυβερνήτης Chandler αποφασίζει να ξεκινήσει μια έρευνα, ενω την ίδια ώρα νέες φήμες κάνουν λόγο για μια νέα μετάλλαξη του ιού που έχει 'χτυπήσει' την Ιαπωνία."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Hank Steinberg ("Without a Trace") και Steven Kane ("The Closer"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, που είναι βασισμένο στη δημοφιλή νουβέλα του William Brinkley

Πρωταγωνιστούν οι Eric Dane, Adam Baldwin, Mark Moses, Bridget Regan, Adam Baldwin, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Kevin Michael Martin, Charles Parnell, Christina Elmore, Bren Foster και Jocko Sims.

Η σειρά αποτελεί μια παραγωγή της Platinum Dunes του Michael Bay ("Transformers") και των συνεργατών του Brad Fuller ("The Texas Chainsaw Massacre", "Friday the 13th") και Andrew Form ("A Nightmare on Elm Street").

Η τρίτη σαιζόν του "The Last Ship" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου, στο TNT.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.