Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "Fargo"

0

Υστερα απο μια σειρά σύντομων promos, το δίκτυο FX κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν του "Fargo". Το πρώτο trailer ρίχνει μια πρώτη ματιά στον διπλό ρόλο του μεταμορφωμένου Ewan McGregor, που υποδύεται τα αδέφια Ray και Emmet Stussy, σε μια σαιζόν που έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες.

"Ο Emmet Stussy είναι ο Βασιλιάς των Χώρων Parking της Minnesota. Ένας όμορφος, αυτοδημιούργητος, μεγιστάνας του real estate και οικογενειάρχης, ο Emmet βλέπει τον εαυτό του σαν ένα αμερικανικό success story. Απο την άλλη, ο νεότερος αδελφός του Ray Stussy, είναι μια άλλη ιστορία. Ατημέλητος και κοιλαράς, o Ray είναι ο τύπος που έπιασε την κορυφή του στο γυμνάσιο. Τώρα, επιτηρητής αναστολής, ο Ray είναι γεμάτος πίκρα για την πορεία της ζωής του και κατηγορεί τον αδελφό του Emmet για την κακοτυχία του."

Το σενάριο και της τρίτης σαιζόν έχει γράψει ο Noah Hawley ("Legion"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Scoot McNairy ("Halt And Catch Fire"), Michael Stuhlbarg ("Boardwalk Empire", "Doctor Strange"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire"), Mary Elizabeth Winstead ("10 Colverfield Lane"), Thomas Mann ("Me, Earl, and the Dying Girl"), Carrie Coon ("The Leftovers"), Karan Soni ("Deadpool"), Fred Melamed, Jim Gaffigan και ο David Thewlis ("Harry Potter").

Με εντυπωσιακό cast για τα τηλεοπτικά δεδομένα και πιθανότατα με μια ακόμη, καλογραμμένη κωμικοτραγική ιστορία απο τον Noah Hawley, η τρίτη σαιζόν του "Fargo" αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η 3η σαιζόν του "Fargo" θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου, στο FX.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.