Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "Black Sails"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Black Sails". Το trailer είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς αποκαλύπτει την κατεύθυνση της πλοκής, ενώ παρουσιάζει και την κλίμακα της παραγωγής, που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει.

"Στην τρίτη σαιζόν, ο Edward Teach - γνωστός και ως Μαυρογένης - επιστρέφει για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις, όμως πολλά έχουν αλλάξει κατά την διάρκεια της απουσίας του και θα πρέπει να διαταράξει κατοχυρωμένες συμμαχίες και να δημιουργήσει καινούργιες, με σκοπό να καταφέρει το ακατόρθωτο."

Στο ρόλο του Μαυρογένη [Blackbeard] θα βρεθεί ο Ray Stevenson, ο Ιρλανδός ηθοποιός που έγινε γνωστός απο το "Punisher: War Zone" αλλά και απο την συμμετοχή του στις σειρές "Rome", "Dexter", και πιο πρόσφατα στις ταινίες του franchise "Divergent".

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert Levine ("Human Target") και Jonathan E. Steinberg ("Jericho"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael Bay ("Transformers").

Πρωταγωνιστούν οι Toby Stephens, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Tom Hopper και Ray Stevenson.

Η τρίτη σαιζόν του "Black Sails" θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.