Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σαιζόν Του "Arrow"

0

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του panel στο Comic-Con, το δίκτυο CW παρουσίασε και το πρώτο trailer απο την τρίτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Arrow", που είναι βασισμένη στο δημοφιλή ήρωα και μέλος της Justice League, Oliver Queen ή Green Arrow της D.C. Comics.

"Ο Oliver Queen, ένας δισεκατομμυριούχος playboy, ύστερα απο την πενταετή του περιπέτεια σαν ναυαγός σε ένα ερημονήσι της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας, επιστρέφει σπίτι στην αγαπημένη του Starling City με σκοπό την εξόντωση του εγκλήματος που έχει «μολύνει» τους δρόμους της. Με την βοήθεια του έμπιστου σωματοφύλακα του John Diggle, τις ικανότητες της Felicity Smoak στο computer-hacking και την διστακτική βοήθεια του αστυνομικού Quentin Lance, ο Oliver έχει εξαπολύσει ένα πόλεμο ενάντια στο έγκλημα."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti («Green Lantern»), Andrew Kreisberg (Warehouse 13) και Marc Guggenheim («Eli Stone»).

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Katie Cassidy, Caity Lotz, Colton Hayne, John Barrowman, Bex Taylor-Klaus, Manu Bennett.

Τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Peter Stormare ("Fargo", "The Big Lebowski"), Devon Aoki ("Sin City") και Brandon Routh ("Superman Returns").

Η τρίτη σαιζόν του "Arrow" θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου, ενώ η spin-off σειρά "The Flash" θα κάνει πρεμιέρα στίς 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.