Πρώτο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "True Detective"

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σεζόν του "True Detective", της τηλεοπτικής ανθολογίας του Nic Pizzolatto. Αν και το πρώτο trailer δεν φανερώνει και πολλά στοιχεία γύρω απο την πλοκή, διαθέτει τον τόνο και το ύφος της πρώτης σεζόν, κάτι που αφήνει ελπίδες για κάτι αξιόλογο.

"Η τρίτη σαιζόν του True Detective αφηγείται την ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά του Ozarks των Ηνωμένων Πολιτειών και ενός μυστηρίου που πλανάται για πολλές δεκαετίες και που εξελίσσεται σε τρείς διαφορετικές χρονικές περιόδους."

Το σενάριο όλων των επεισοδίων της τρίτης σαιζόν έχει γράψει ο δημιουργός της σειράς Nic Pizzolatto, o οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τους Scott Stephens, Jeremy Saulnier, Matthew McConaughey & Woody Harrelson.

Στη σκηνοθεσία των επεισοδίων βρίσκονται οι Jeremy Saulnier ("The Green Room", "Blu Ruin"), Daniel Sackheim ("The Americans") και ο Nic Pizzolatto, ο οποίος θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Wayne Hays - ενός αστυνομικού απο το βορειοδυτικό Arkansas - θα βρεθεί ο Mahershala Ali ("Moonlight", "Luke Cage"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Dorff ("Blade"), Carmen Ejogo ("Selma"), Scoot McNairy ("Halt and Catch Fire"), Ray Fisher, Rhys Wakefield.

Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σεζόν και μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη δεύτερη, η τηλεοπτική σειρά του HBO, επανέρχεται φιλοδοξώντας σε μια δυναμική επιστροφή.

Η τρίτη σεζόν του "True Detective" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.