Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "The Chi"

0

Το δίκτυο Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "The Chi", την δραματική σειρά της Lena Waithe.

"Στη νότια πλευρά του Chicago, η καθημερινότητα θέλει τα παιδιά να ετοιμάζονται για το σχολείο καθώς οι γονείς τους πηγαίνουν στη δουλειά, οι νέοι προσπαθούν να βρούν τα πρός το ζήν και οι ηλικιωμένοι παρακολουθούν τα πράγματα απο τις βεράντες τους. Ομως σε αυτή τη σκληρή γειτονιά, αληθινοί κίνδυνοι απειλούν να διαλύσουν τα όνειρα και οι πιο απλές αποφάσεις μπορούν να έχουν συγκλονιστικές συνέπειες. Το 'The Chi' είναι ένα δυνατό δράμα ενηλικίωσης που εστιάζει σε μια ομάδα Αφρομερικανών με αλληλένδετες πορείες, που μας υπενθυμίζει ότι όπως και να έχει, το πνεύμα του ανθρώπου είναι δυνατό και η ελπίδα δεν παθαίνει ποτέ."

Δημιουργός της σειράς είναι η Lena Waithe ("Master of None"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Common ("John Wick 2") και Elwood Reid ("The Bridge").

Πρωταγωνιστούν οι Jason Mitchell (Straight Outta Compton), Jacob Latimore ("Sleight"), Ntare Guma Mbaho Mwine ("Queen of Katwe"), Alex Hibbert ("Moonlight"), Yolonda Ross ("The Get Down"), Armando Riesco ("Bull"), Tiffany Boone ("The Following").

Η δεύτερη σεζόν του "The Chi" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου, στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.