Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "Runaways"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Marvel's Runaways", την comic σειρά της Marvel. Υστερα απο μια πρώτη σεζόν που δεν κατάφερε να ενθουσιάσει, η σειρά του Hulu που είναι βασισμένη στο comic των Brian K. Vaughan και Adrian Alphona, επιστρέφει με την δεύτερη, που κρίνοντας απο το πρώτο trailer αναμένεται να διαθέτει περισσότερη δράση.

"Οι Runaways έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους (και τους σατανικούς γονείς τους) και πλέον θα πρέπει να μάθουν να ζούν μόνοι τους. Καθώς προσπαθούν να βρούν τροφή, καταφύγιο και να φροντίσουν ο ένας τον άλλον, τα παιδιά μας αρχίζουν να συνειδητοποιούν καλώς ή κακώς, πως είναι πλέον μόνοι τους. Και πλέον εξαρτάται απο τους ίδιους η καταστροφή της Pride. Όμως κάποιος έστειλε ένα μυστηριώδες μήνυμα στον Jonah... Υπάρχει κάποιος πληροφοριοδότης στους Runaways? Την ίδια ώρα η Pride έχει εστιάσει στην ανεύρεση των παιδών της και ο Jonah έχει κατά νού το δικό του επικίνδυνο σχέδιο."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Josh Schwartz ("Gossip Girl", "Chuck") και Stephanie Savage ("The O.C."), οι οποίοι εκτελούν και χρέη showrunners αλλά και παραγωγών μαζί με τους Jeph Loeb ("Marvel’s Jessica Jones") και Jim Chory ("Marvel’s Daredevil").

Πρωταγωνιστούν οι Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Angel Parker, Ryan Sands, James Yaegashi, Brittany Ishibashi, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, Kip Pardue, Annie Wersching, Ever Carradine, James Marsters, Julian McMahon.

Η δεύτερη σεζόν του "Marvel's Runaways" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.