Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "Knightfall"

0

Το History κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Knightfall", την δραματική σειρά εποχής που καταγράφει την άνοδο και την πτώση του ιστορικού Τάγματος των Ιπποτών του Ναού. Υστερα απο μια πρώτη σεζόν που δεν κατάφερε να ενθουσιάσει, η σειρά του History επιστρέφει, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα γύρω απο το όνομα της.

"Με την ιστορική και αδίστακτη πτώση του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, να βρίσκεται στον ορίζοντα, η δέυτερη σεζόν εστιάζει στην δύναμη, την εξιλέωση, την εκδίκηση, την προδοσία, την οικογένεια και τελικά τον επικό πόλεμο ανάμεσα στην εκκλησία και το κράτος. Το νέο πρόσωπο του cast θα είναι ο Mark Hamill, ο οποίος θα υποδυθεί τον Talus, εναν σκληροτράχηλο, βετεράνο Ναϊτη Ιππότη και πλέον δάσκαλο, ο οποίος έχει αναλάβει την προετοιμασία της νέας γενιάς ανδρών, που θα φορέσουν περήφανα τον εμβληματικό κόκκινο σταυρό στο στήθος τους, αποτελώντας τους 'Εκτελεστές του Θεού'."

Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "Knightfall"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Don Handfield ("Kill the Messenger") και Richard Rayner ("L.A. Without a Map"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον ηθοποιό Jeremy Renner ("The Hurt Locker", "The Avengers").

Πρωταγωνιστούν οι Tom Cullen ("Downton Abbey"), Julian Ovenden ("Downton Abbey"), Ed Stoppard ("The Crown"), Bobby Schofield ("Black Sea"), Sarah-Sofie Boussnina ("The Bridge"), Jim Carter ("Downton Abbey"), Olivia Ross ("War and Peace"), Genevieve Gaunt ("The Royals"), Padraic Delaney ("The Wind That Shakes the Barley"), Simon Merrells ("Spartacus: War of the Damned") και Mark Hamill ("Star Wars").

Η δεύτερη σεζόν του "Knightfall" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.