Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "Future Man"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Future Man", την κωμική, sci-fi τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming, που αν και δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα, έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια.

"Η δεύτερη σεζόν ξεκινά στο έτος 2162, με τους Josh, Wolf και Tiger, να αντιλαμβάνονται πως η αποστολή τους να αποτρέψουν την θεραπεία να κυκλοφορήσει, δεν υπήρξε επιτυχημένη. Σε αυτή τη χρονική στιγμή, στην ηγεσία βρίσκεται ο Stu Camillo, ο οποίος έχει ανακαλύψει την θεραπεία και έχει σαν σχέδιο να μεταφέρει την ανθρωπότητα στον Άρη. Μια σκιώδης οργάνωση με το όνομα Pointed Circle, επιθυμεί να στρατολογήσει τον Josh για να αποτρέψει τον Stu, είναι όμως αυτοί οι καλοί της υπόθεσης ή μήπως είναι ο Stu? Καθώς ο Wolf προσαρμόζεται στα παράξενα έθιμα αυτής της εποχής, η Tiger πασχίζει με την ταυτότητα της Biotic και αναζητά μια διέξοδο. Ο Josh ενώνει την ομάδα, σε ενα επικό σχέδιο να σώσει τον κόσμο, όμως τα ταξίδια τους στο χρόνο έχουν το τίμημα τους και πλέον θα πρέπει να αναρωτηθούν για τις επιλογές τους και τα επόμενα βήματα τους."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Kyle Hunter ("The Night Before") και Ariel Shaffir ("Sausage Party"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Seth Rogen και Evan Goldberg, το δίδυμο πίσω απο τις κωμωδίες "This Is the End", "Pineapple Express" και την τηλεοπτική σειρά "Preacher".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Josh Hutcherson ("The Hunger Games"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Eliza Coupe, Derek Wilson, Ed Begley Jr., Haley Joel Osment, Glenne Headly, Sara Amini, Shaun Brown, Rati Gupta.

Η δεύτερη σεζόν του "Future Man" που αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Hulu στις 11 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.