Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σεζόν Του "Cloak & Dagger"

0

Το δίκτυο Freeform κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του "Cloak & Dagger", την τηλεοπτική μεταφορά του comic της Marvel, που δημιούργησε ο συγγραφέας Bill Mantlo και εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Ed Hannigan. Το trailer παρουσιάζει μια δεύτερη σεζόν με πιο σοβαρό τόνο και ύφος, σε μια σειρά που η αλήθεια είναι πως δεν έχει καταφέρει να συγκινήσει.

"Η δεύτερη σεζόν κλιμακώνει την ένταση για τους δυο νεαρούς ήρωες, καθώς ο Tyrone και η Tandy προσπαθούν να βρούν μια πιο ενεργή θέση σε αυτόν τον κόσμο. Καθώς μαθαίνουν και ωριμάζουν συναισθηματικά, το ίδιο συμβαίνει και με τις δυνάμεις τους. Είδαμε την Tandy και τον Ty να βυθίζονται στον κόσμο της ελπίδας και του φόβου. Στη νέα σεζόν θα εισέλθουν βαθύτερα σε αυτή την μεταφυσική πισίνα. Με ενισχυμένες δυνάμεις και με την επιλογή να διαλέξουν το είδος του ήρωα που θέλουν να γίνουν, επιλέγουν να τρέξουν πρός τον κίνδυνο. Σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με εναν άκαρδο εκδικητή και θα αποκαλύψουν ενα κακό που παραμονεύει τις γυναίκες της πόλης, καθώς η σειρά αρχίζει να εστιάζει σε πιο σοβαρά θέματα όπως οι συμμορίες και η διακίνηση ανθρώπων."

Showrunner της σειράς είναι ο Joe Pokaski ("Underground"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Jeph Loeb και Jim Chory.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Tandy Bowen/Dagger και του Tyrone Johnson/Cloak, βρίσκονται οι Olivia Holt (Disney Channel) και Aubrey Joseph ("The Night Of", "Run All Night") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Andrea Roth, Miles Mussenden, J.D. Evermore, Carl Lundstedt, Gloria Reuben και James Saito.

Η δεύτερη σεζόν του "Cloak & Dagger" θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.