Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Top of the Lake"

0

Το BBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Top of the Lake", που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ύστερα απο περίπου τρία χρόνια.

"Η δεύτερη σαιζόν βρίσκει την Robin να έχει επιστρέψει στο Sydney και να προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Οταν όμως θα ξεβραστεί στην ακτή Bondi το πτώμα ενός νεαρού κοριτσιού απο την Ασία, οι πιθανότητες για την ανεύρεση του δολοφόνου φαντάζουν ελάχιστες, μέχρι την στιγμή που η Robin διαπιστώνει ότι το "Κορίτσι απο την Κίνα" [China Girl] δεν πέθανε μόνο του.
Η Robin εισέρχεται στην έρευνα για να επαναφέρει τον εαυτό της, όμως τα προβλήματα της είναι προσωπικά. Στοιχειωμένη απο μια κόρη που έχασε στη γέννα, η Robin ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρεί. Ομως η αναζήτηση για την ανακάλυψη της ταυτότητας του China Girl, θα την οδηγήσουν στα πιο σκοτεινά σημεία της πόλης και πιο κοντά - απ΄'οτι περίμενε - στα μυστικά της δικής της καρδιάς."

Δημιουργοί της σειράς είναι η σκηνοθέτης Jane Campion ("The Piano") και ο Gerard Lee, οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο και της νέας σαιζόν που θα σκηνοθετήσει η Campion, σε συνεργασία με τον Ariel Kleiman ("Partisan").

Πρωταγωνίστρια και στη δεύτερη σαιζόν θα είναι η ταλαντούχα Elisabeth Moss ("Mad Men"), η οποία για την εξαιρετική της ερμηνεία στην πρώτη σαιζόν βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Nicole Kidman ("The Others", "Eyes Wide Shut"), Gwendoline Christie ("Game of Thrones"), Arka Das, Jenny Wu, Ewen Leslie, Alice Englert, David Dencik.

Με δεδομένο ότι όλοι οι κύριοι συντελεστές θα επιστρέψουν και στη δεύτερη σαιζόν, ο δεύτερος κύκλος του "Top Of The Lake" που θα αποτελείται απο έξι επεισόδια αναμένεται το ίδιο αξιόλογος με τον πρώτο.

Η δεύτερη σαιζόν που θα έχει τον τίτλο "Top of the Lake: China Girl" θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο BBC2, ενώ λίγο αργότερα θα προβληθεί και στο SundanceTV, αλλά και στην υπηρεσία streaming Hulu.

Δείτε το trailer:

 
Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Top of the Lake"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.