Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "The Leftovers"

0

Υστερα απο ένα σύντομο teaser tto HBO κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "The Leftovers", την μεταφυσική σειρά του Damon Lindelof, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Tom Perrotta.

"Η δεύτερη σαιζόν βρίσκει πολλούς απο τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να επιθυμούν μια νέα αρχή. Ο Kevin Garvey (Justin Theroux) έχει αποσυρθεί απο το πόστο του Σερίφη του Mapleton και έχει μεταφέρει την νέα του οικογένεια στο Texas. Μαζί του είναι η Nora Durst (Carrie Coon), που ανακάλυψε ένα νέο σκοπό στη ζωή της, μέσα απο το μωρό που βρήκε στην πόρτα του Kevin και εγκαταλείπει με ευχαρίστηση το Mapleton, το μέρος όπου βίωσε την απίστευτη τραγωδία. Με την ίδια ευχαρίστηση εγκαταλείπει την πόλη και η Jill (Margaret Qualley), η κόρη του Kevin.

Με το που φθάνουν στο Jarden του Texas, η νεοσχηματισμένη οικογένεια των Garvey συναντά τους νέους της γείτονες, τους Murphys: τον John (Kevin Carroll), την Erika (Regina King) τα έφηβα δίδυμα, Evie (Jasmin Savoy Brown) και Michael (Jovan Adepo).

Κάτοικος της νέας πόλης και με την ελπίδα για θαύματα, είναι και ο Matt Jamison (Christopher Eccleston) με την σύζυγό Mary (Janel Moloney), η οποία ακόμη υποφέρει απο τις συνέπεις του τροχαίου στις 14 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα η πρώην σύζυγος του Kevin, η Laurie Garvey (Amy Brenneman), έχει φύγει απο την αίρεση των Guilty Remnant και έχει επανενωθεί με το γιό της Tom (Chris Zylka), ο οποίος έχει ενακαλύψει ένα νέο σκοπό που θα τον βοηθήσει να αντικαταστήσει τον πόνο στην καρδιά του.

Και καθώς η Meg (Liv Tyler) παραμένει στους Guilty Remnant, η αίρεση δεν μοιάζει σε τίποτε με αυτήν που αρχικά ακολούθησε."

Υστερα απο μια άκρως προβληματική πρώτη σαιζόν, με βαρετά επεισόδια και χαμηλές τηλεθεάσεις, ο δημιουργός Damon Lindelof αποφάσισε να κόψει πολλούς χαρακτήρες και να μεταφέρει την ιστορία στο ανατολικό Texas, σε μια προσπάθεια να σώσει την σειρά που για πολλούς φαντάζει καταδικασμένη.

Βλέποντας πάντως το πρώτο μεγάλο trailer της δεύτερης σαιζόν, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα συνεχίσουμε να μην καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει...

Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Margaret Qualley, Chris Zylka, Carrie Coon, Kevin Carroll, Regina King, Jasmin Savoy Brown, Jovan Adepo.

Η δεύτερη σαιζόν του "The Leftovers" θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, στο δίκτυο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.