Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "The Last Ship"

0

Το δίκτυο TNT κυκλοφόρησε μέσα απο το WonderCon - που διεξήχθει το περασμένο σαββατοκύριακο στο Anaheim - το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "The Last Ship".

"Μια παγκόσμια καταστροφή αποδεκατίζει το 80% του πληθυσμού της Γής. Εξαιτίας της θέσης του, το αμερικανικό πολεμικό πλοίο "Nathan James" αποφεύγει τις συνέπειες της καταστροφής. Τώρα όμως το πλήρωμα και ο καπετάνιος πρέπει να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα, σε ένα κόσμο που αποτελούν τους λιγοστούς εναπομείναντες επιζώντες. Καθώς η δεύτερη σαιζόν ξεκινά, ο Κυβερνήτης Chandler, ο XO Slattery και το υπόλοιπο πλήρωμα προσπαθούν να διασπείρουν τη θεραπεία που ο δημιούργησε η μικροβιολόγος Dr. Rachel Scott."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Hank Steinberg ("Without a Trace") και Steven Kane ("The Closer"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, που είναι βασισμένο στη δημοφιλή νουβέλα του William Brinkley

Πρωταγωνιστούν οι Adam Baldwin, Rhona Mitra, Eric Dane, Travis Van Winkle, Charles Parnell, Christina Elmore, John Pyper Ferguson, Jocko Sims. Η σειρά αποτελεί μια παραγωγή της Platinum Dunes του Michael Bay ("Transformers") και των συνεργατών του Brad Fuller ("The Texas Chainsaw Massacre", "Friday the 13th") και Andrew Form ("A Nightmare on Elm Street").

Αν και η σειρά του TNT δεν διαθέτει ούτε πρωτότυπο σενάριο αλλά ούτε και τρομερές ερμηνείες, κατορθώνει να διατηρεί το ενδιαφέρον χάρις στο υψηλό επίπεδο παραγωγής.

Η δεύτερη σαιζόν του "The Last Ship" θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 21 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:


 

the-last-ship-season-2-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.