Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "The Crown"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Crown", την νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.

"Η δεύτερη σαιζόν ξεκινά με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Αυτού Μεγαλειότητας να πολεμούν σε έναν παράνομο πόλεμο στη Αίγυπτο και τελειώνει με ένα ολέθριο σκάνδαλο που είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση του τρίτου της Πρωθυπουργού, του Harold Macmillan. Η νέα σαιζόν γίνεται μάρτυρας της πτώσης της εποχής της υποταγής και εισέρχεται στην επαναστατική περίοδο της δεκαετίας του 60'."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Peter Morgan ("The Queen", "The Last King of Scotland"), βασισμένος στο δικό του θεατρικό έργο "The Audience". Ο Morgan θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον καταξιωμένο Βρετανό σκηνοθέτη Stephen Daldry ("The Reader", "The Hours", "Billy Elliot") και τον παραγωγό Andy Harries.

Πρωταγωνιστούν οι Claire Foy, Matt Smith, John Lithgow, Greg Wise, Vanessa Kirby, Jared Harris, Andy Sanderson, Michael Culkin, Nicholas Rowe, Amir Boutrous, Eileen Atkins, Harriet Walter, Jeremy Northam, Alex Jennings.

Αν και η σειρά του Netflix διαθέτει εντυπωσιακό επίπεδο παραγωγής και εξαιρετικές ερμηνείες, ο αργός ρυθμός της και η αυστηρά βρετανικού ενδιαφέροντος πλοκή της, δεν την κάνουν ιδιαίτερα γοητευτική για το κοινό.

Η δεύτερη σαιζόν της σειράς θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.