Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Silicon Valley"

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "Silicon Valley", την τηλεοπτική κωμική σειρά του Mike Judge, του δημιουργού του "Beavis and Butthead" και του "Office Space".

"Ο Richard είναι ένας εσωστρεφής προγραμματιστής που ζεί στο Hacker Hostel - ένα εκκολαπτήριο hackers - μαζί με τον επιβλητικό Gilfoyle και τον ειρωνικό Dinesh. Αυτοί οι κοινωνικά απροσάρμοστοι ζούν κάτω απο την επίβλεψη του Erlich, ενός εγωπαθούς dotcom εκατομμυριούχου που τους φιλοξενεί στο σπίτι του δωρεάν, με την προυπόθεση ότι θα του δίνουν το 10% απο τα projects που υλοποιούν."

Η νέα σαιζόν βρίσκει την ομάδα να μην έχει επηρρεαστεί καθόλου απο την επιτυχία του Pied Piper, ενώ ο Erlich παραμένει ο ίδιος κάφρος που ήταν και πρίν.

Πρωταγωνιστούν οι Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, και Amanda Crew.

Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σαιζόν που απέσπασε 4 υποψηφιότητες για Emmy, η πανέξυπνη και πρωτότυπη σειρά του Mike Judge επιστρέφει δριμύτερη αν και θα στερηθεί της παρουσίας του Christopher Evan Welch στο ρόλο του Peter Gregory, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός που "έφυγε" πρόωρα σε ηλικία 48 ετών,

Η δεύτερη σαιζόν του "Silicon Valley" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου, στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.