Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Mr. Robot"

0

Υστερα απο ένα αινιγματικό και σύντομο teaser, το δίκτυο USA κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "Mr. Robot", την δραματική σειρά του Sam Esmail που αποτέλεσε μια απο τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σαιζόν.

"Η σειρά εστιάζει στον Elliot (Rami Malek), ένα νεαρό προγραμματιστή που πάσχει απο μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για συνδέεται με τους ανθρώπους είναι να τους "χακάρει". Ο Elliot βρίσκεται σε μια διασταύρωση ανάμεσα στην εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εργάζεται και τις οργανώσεις του υποκόσμου που τον στρατολογούν για να χτυπούν την εταιρική Αμερική."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Sam Esmail ("Comet"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Steve Golin ("True Detective") και Chad Hamilton.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του προβληματικού, αντικοινωνικού αλλά καλοπροαίρετου hacker Elliot Alderson, βρίσκεται ο εξαιρετικός Rami Malek, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Michael Gill, Martin Wallström, Jeremy Holm, Samrat Chakrabarti και Maurizio Ferrigno.

Η νέα σαιζόν θα εξερευνήσει τις συνέπειες απο το "χακάρισμα" της Evil Corp καθώς και την ψευδαίσθηση του ελέγχου...

Η δεύτερη σαιζόν του "Mr. Robot" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.