Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Jessica Jones"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την 2η σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Jessica Jones". Το πρώτο trailer φανερώνει μια δεύτερη σαιζόν αρκετά διαφορετική απο την πρώτη, με περισσότερη δράση και ποικιλία στην πλοκή, χωρίς την παρουσία του Kilgrave, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να ξαναεμφανιστεί.

"Η ιδιωτική ερευνήτρια της Νέας Υόρκης Jessica Jones (Krysten Ritter), ξεκινά να βάζει την ζωή της σε μια τάξη, ύστερα απο την δολοφονία του βασανιστή της, Kilgrave. Τώρα πλέον γνωστή στην πόλη σαν μια δολοφόνος με υπερφυσικές δυνάμεις, αναλαμβάνει μια νέα υπόθεση που θα την αναγκάσει να αντικρύσει το ποιά είναι στην πραγματικότητα, ενώ την ίδια ώρα αρχίζει να εξερευνά βαθύτερα στο παρελθόν της για να μάθει το γιατί."

Showrunner και σεναριογράφος της δεύτερης σαιζόν είναι και πάλι η Melissa Rosenberg ("Twilight", "Dexter"), η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Raelle Tucker ("True Blood"), Jim Chory ("Marvel’s Daredevil", "Marvel’s Luke Cage", "Marvel’s Iron Fist") και Jeph Loeb ("Marvel’s Daredevil", "Marvel’s Luke Cage", "Marvel’s Iron Fist").

Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Jessica Jones"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Krysten Ritter ("The Defenders"), Rachael Taylor ("Grey's Anatomy"), Carrie-Anne Moss ("The Matrix"), Eka Darville ("Empire"), ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Janet McTeer ("The White Queen"), Brian Hutchison ("Show Me a Hero") και J.R. Ramirez ("Arrow").

Η δεύτερη σαιζόν του "Jessica Jones" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 8 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.