Πρώτο Trailer Απο Την Επιστροφή Του "Fear The Walking Dead"

0

Το AMC κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con το πρώτο trailer απο το δεύτερο μέρος της δεύτερης σαιζόν του "Fear The Walking Dead", την spin-off σειρά απο το σύμπαν του "The Walking Dead". Υστερα απο ένα μάλλον απογοητευτικό πρώτο μέρος, το "Fear" επιστρέφει τον Άυγουστο με τα υπόλοιπα επεισόδια της δεύτερης σαιζόν και άν κρίνουμε απο το trailer, οι ελπίδες για ένα καλύτερο δεύτερο μισό είναι λιγοστές, καθώς και πάλι η πλοκή φαίνεται να εστιάζει στους λάθους χαρακτήρες.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Dave Erickson ("Marco Polo") και Robert Kirkman, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του "Walking Dead", που αποτελείται απο τους Greg Nicotero, Gale Anne Hurd και David Alpert

Πρωταγωνιστούν οι Cliff Curtis, Kim Dickens, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, Elizabeth Rodriguez, Ruben Blades, Mercedes Mason, Lorenzo James Henrie και Colman Domingo.

Αν και η spin-off σειρά διαθέτει την ίδια δραματική προσέγγιση με το "The Walking Dead", η έλλειψη καλογραμμένων χαρακτήρων και η αργή πλοκή, καθιστούν πολλές φορές το "Fear" βαρετό και κουραστικό.

Το δεύτερο μέρος της δεύτερης σαιζόν του "Fear The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.