Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Blunt Talk"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Blunt Talk".

"Η ιστορία εξελίσσεται στο Los Angeles και ακολουθεί τον Walter Blunt, ένα Βρετανό παρουσιαστή που έρχεται να κατακτήσει τον χώρο των ειδησεογραφικών δελτίων της αμερικανικής συνδρομητικής τηλεόρασης. Αν και ταλαντούχος, ο Blunt φημίζεται για τις άστοχες επιλογές τόσο μπροστά όσο και πίσω απο τις κάμερες, και επίσης τυγχάνει να είναι και τρελός."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Jonathan Ames ("Bored to Death") ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Seth MacFarlane ("Ted", "Family Guy").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Patrick Stewart ("Star Trek", "X-Men"), τον πιστό του μπάτλερ Harry βρίσκεται ο Adrian Scarborough, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jacki Weaver, Timm Sharp, Karan Soni, Toni French, Jerry Hauck, Trace Lysette, Ken Weiler, Kristine Blackport, Greg Fitzpatrick, Mark Hengst, Devi Ohira.

Οπως γράψαμε και στην κριτική μας (διαβάστε εδώ), το "Blunt Talk" είναι μια ασταθής κωμική σειρά με καλά και λιγότερο καλά επεισόδια. Αν και ο Patrick Stewart δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ στο ρόλο του, με άξιο συμπαραστάτη τον Adrian Scarborough που υποδύεται τον πιστό του butler, ο δημιουργός της σειράς Jonathan Ames δεν τους αξιοποιεί στο έπακρο, καθώς το σενάριο πολλές φορές αδικεί το κατά τα άλλα πολύ αξιόλογο εγχείρημα.

Η δεύτερη σαιζόν του "Blunt Talk" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.