Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Iron Fist"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic-Con, το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "Iron Fist". Το πρώτο trailer δεν φανερώνει τίποτε γύρω απο την πλοκή της δεύτερης σαιζόν, μιας σειράς που η αλήθεια είναι πως αποτελεί τον αδύναμο κρίκο των σειρών της Marvel στο Netflix.

"Η δεύτερη σαιζόν καταγράφει την περαιτέρω μεταμόρφωση του Danny, ενός χαρακτήρα με μια ιστορία ενηλικίωσης που θυμίζει ψάρι έξω απο το νερό, που προσπαθεί να μάθει το ποιός πραγματικά είναι, μέσα σε έναν ιδιαίτερα σκληρό κόσμο. Ο Danny υποσχέθηκε πως μετά την φυγή του Matt Murdock, θα αναλάβει την προστασία τηε πόλης. Όμως, μια διαβολική ανατροπή της ιστορίας απειλεί την ταυτότητα του και ο Danny πλέον θα πρέπει να νικήσει αυτούς που τον απειλούν και να προστατέψει την πόλη και τους ανθρώπους που αγαπά."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Scott Buck ("Six Feet Under", "Dexter") και Scott Reynolds ("Dexter", "Jessica Jones"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Allie Goss, Jeph Loeb και τον Stan Lee.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Rand, βρίσκεται ο Finn Jones ("Game of Thrones"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jessica Henwick ("Game of Thrones"), Alice Eve ("Star Trek"), Jessica Stroup ("The Following"), Carrie-Anne Moss ("The Matrix", "Jessica Jones"), Sacha Dhawan, Tom Pelphrey και Simone Missick ("Luke Cage").

Το "Iron Fist" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις 7 Σπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.