Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Ash vs Evil Dead"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο την δεύτερη σαιζόν του "Ash vs Evil Dead", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο franchise τρόμου "Evil Dead" που ξεκίνησε το 1981.

"Η δεύτερη σαιζόν επιστρέφει δυναμικά με τον Ash να εγκαταλείπει το αγαπημένο του Jacksonville και να επιστρέφει στην γενέτειρα του, το Elk Grove. Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ruby. Οι πρώην εχθροί θα πρέπει να σχηματίσουν μια αταίριαστη συμμαχία, καθώς το Elk Grove μετατρέπεται στον πυρήνα του κακού."

Tο σενάριο της σειράς έχει γράψει ο δημιουργός του franchise Sam Raimi ("Drag Me to Hell", "Spider-Man"), μαζί με τον αδελφό του Ivan Raimi, τον Tom Spezialy και τον Craig DiGregorio ("Chuck") που θα εκτελέσει χρέη showrunner.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Bruce Campbell ("Evil Dead", "Burn Notice"), Lucy Lawless ("Salem", "Spartacus"), Ray Santiago ("Touch", "Meet the Fockers") και Dana DeLorenzo ("A Very Harold & Kumar 3D Christmas"), ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Lee Majors, Ted Raimi και Michelle Hurd.

Η δεύτερη σαιζόν του "Ash vs Evil Dead", θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Starz.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.